background
Te inseala? Zece lucruri dupa care iti poti da seama de asta.

Te inseala? Zece lucruri dupa care iti poti da seama de asta.

Publicat pe data de: 02 Sep 2011

Un barbat care inseala merita cel mai mare pedeapsa care o poate primi o persoana. Pentru cineva care a fost cel putin odata inselat cunoaste acest sentiment. Din fericire barbatul care inseala nu este un agent secret si de obicei se dau singuri de gol intr-un fel sau altul. Pentru femeile care au dubii despre iubitii lor avem cateva exemple de comportament tipic de barbat care inseala.
1. Sta frecvent in oras pana la ore tarzii. Acesta este probabil cel mai evident indiciu si este de obicei valabil pentru cei care locuiesc impreuna. Va spune ca a muncit pana tarziu sau ca a fost prins cu o treaba importanta. Aceste indicii ar trebui sa te faca sa il stiudiezi mai atent.
2. Intrerupe intalnirile in mod regulat. Poate fi un om foarte ocupat sau il poti lua ca un semn ca se vede cu altcineva.
3. Se duce direct la dus inainte sa te imbratiseze sau sa te sarute. Este posibilitatea sa fie murdar dupa munca, dar problema nu este ca il mirosi tu ci este posibil saaiba mirosul celeilalte femei.
4. Poarta adesea discutii la telefon in alta camera. Este de la sineinteles ca nu vrea sa auzi despre ce vorbeste la telefon.
5. Da telefoane scurte tarziu in noapte. Intr-un anumit moment al noptii toate telefoanele se transforma intr-o problema de securitate nationala la care trebuie neaparat sa raspunda.
6. Prezinta lipsa de interes fata de viata ta. Cand te-a intrebat ultima data cum a fost ziua ta de munca, sau ce planuri ai? Sunt sanse sa fie prea implicat in viata celeilalte femei.
7. Este rece. Inainte obisnuia sa fie dragut si tandru cu tine, dar acum se enerveaza din orice. O sa observi sa este mereu grabit si ca nu il mai intereseaza sentimentele tale.
8. Este mereu plictisit. Inainte obisnuia sa fie sulfetul petrecerilor, acum este unul din cei care merg doar ca sa umple randurile. Asta se intample  pentru ca nu are pe cine isi doreste langa el.
9. Apar schimbari drastice inexplicabile. De exemplu se imbraca diferit, sau considera important ceva ce pana atunci era lipsit de atentie. Se poate ca ea sa influenteze aceste lucruri si el incearca sa tina pasul.
10. Nu divulga informatii asa usor. Inainte obisnuia sa dea explicatii pentru orice, dar acum pare sa fie mai atent cu lucrurile din viata lui. Iti raspunde mereu cu “Nu stiu”.

Sa descoperi ca iubitul tau te inseala este dificil, si mai ales sa descoperi ca este vinovat. Totodata aceste semne nu sunt suficiente ca sa-l acuzi de infidelitate, dar pot fi relevante ca nu mai este interesat de tine si ca in curand va cere o pauza. Esti pregatita pentru asta? Daca nu trebuie sa gasesti o modalitate sa il faci sa fie interesat de tine din nou.

Adauga un topic de discutie la "Te inseala? Zece lucruri dupa care iti poti da seama de asta."


iti place acest articol?

Pentru a primi zilnic cele mai interesante articole introdu adresa de email:
publicitate

bancul zilei

Era o data bula, si avea 12 ani. Intr-o seara tacsu cu masa faceau sex, si tacsu numara intr-una 1..2..3..4. Bula auzind zgomote in camera lor se scoala din pat si il aude pe tacsu numarand 1..2...3...4...1...2...3...4.. Se scoala bula de dimineata si-l intreaba pe taicasu ce inseamna 1..2...3...4.
Taicasu rusinat ii spune:
- Bula, cand vei creste mare si-ti vei lua nevasta atunci o sa-ti spun.
Trec anii, creste bula, isi ia nevasta si vrea sa faca si el sex dar nu inainte de a-l intreba pe taicasu:
- Tata, tii minte ca mi-ai promis, ca atunci cand voi creste imi vei spune ce inseamna 1..2..3...4?
Taicasu raspunde:
- Da, n-am uitat, fii atent:
1. o bagi in baie,
2. o dezbraci,
3. o bagi,
4. o scoti
Fericit de raspunsul primit se duce bula la nevasta si incepe: 1..2...3...4;...1...2...3...4;...3...4...3...4..3..4

vezi toate bancurile »